Praktijkinfo

Basis-GGZ Stratum Eindhoven B.V. is een vrijgevestigde praktijk. U kunt zich bij ons aanmelden met een verwijzing van uw huisarts.

Een individueel consult duurt meestal 45 minuten per gesprek. De duur van de psychologische/psychotherapeutische en psychiatrische behandeling is afhankelijk van u als persoon, uw klachten en de gekozen behandeling.

De behandeltijden worden binnen kantooruren en in overleg gepland.

Het secretariaat is open van maandag tot en met donderdag 09.00 tot 14.00 uur.


Kosten en vergoedingen:
De vergoedingen die u kunt krijgen vanuit uw zorgverzekering hangen af van het soort polis dat u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar.

Indien u een naturapolis heeft en er een contract is tussen de instelling en uw zorgverzekeraar, worden de kosten vergoed buiten u om.

Indien u een naturapolis heeft en er geen contract is tussen de instelling en uw zorgverzekeraar, wordt gemiddeld 60-75% van de behandeling vergoed. Hiervoor informeert u het beste bij uw eigen zorgverzekeraar.

Indien u een restitutiepolis heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar bent u vrij in de keuze van zorgaanbieder en zorginhoud en kunt u dus ook terecht bij deze instelling als er geen contract is met uw zorgverzekeraar. U dient dan zelf de factuur in bij uw zorgverzekeraar en de vergoeding is dan in het algemeen volledig.

Het eigen risico wordt door uw zorgverzekeraar bij u in rekening gebracht.

Adres en contact:
Basis-GGZ Stratum Eindhoven B.V.
Bezoekadres:
Kennedyplein 7 (3e etage)
5611 ZS Eindhoven
Telefoon: 040-2440501
Email: info@psychoeindhoven.nl of basisggzstratum@gmail.com

Route en parkeren:
U kunt onder het gebouw op het Kennedyplein parkeren, de kosten zijn €1,50 per 30 minuten.
Een andere mogelijkheid is parkeren aan de Prof. Dr. Dorgelolaan, de kosten van deze parkeerplaats zijn €1,20 per uur. Hieronder ziet u de twee parkeerplaatsen op de kaart. 

Basis-GGZ Stratum
Eindhoven B.V.

Bezoekadres
Theo van Goghhof 91
5671 DW Nuenen

Postadres
Kennedyplein 7
5611 ZS Eindhoven
Telefoon
 040-2440501

Email
info@ggznuenen.nl