NZA Tarieven
2019

Tarief voor Zelfbetalers: EURO 95 per gewerkt uur.
Tarief OZP (Overig Zorg Product): Neurofeedbackbehandeling EURO 50 per sessie
NZA Tarieven BGGZ vindt U hier
NZA Tarieven SGGZ vindt U hier

Kwaliteitsstatuut
Het kwaliteitsstatuut vindt u hier


 

Informatie over
Kosten en reglementen

De kosten voor een behandeling via 1nP wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.* De looptijd van een behandeling is in eerste instantie maximaal een jaar. Deze kan verlengd worden indien dit nodig blijkt te zijn. De kosten worden door 1nP na afsluiten van een dossier pas bij de verzekeraar in rekening gebracht, hier hoeft u zelf dus niets voor te doen.Van belang hiervoor is een geldige verwijsbrief van uw huisarts, zie voor meer informatie onder het kopje "kosten".

De zorgverzekeraars leggen ons op dat de kosten van niet komen voor een afspraak die niet minstens 24 uur van tevoren is afgemeld, aan u in rekening worden gebracht.

*Let wel op uw eigen risico en de eigen bijdrage voor tweedelijns GGZ. Deze kan worden aangesproken, afhankelijk van overige door u gemaakte medische kosten. Voor iedereen geldt dan in 2014 een eigen risico van €360,- per jaar voor alle ziektekosten. Naarmate u dus al medische kosten heeft gehad, wordt het eigen risico kleiner. Voor reglementen zie de website: www.1np.nl of www.psychoeindhoven.nl

Basis-GGZ Stratum
Eindhoven B.V.

Bezoekadres
Theo van Goghhof 91
5671 DW Nuenen

Postadres
Kennedyplein 7
5611 ZS Eindhoven
Telefoon
 040-2440501

Email
info@ggznuenen.nl